workshop



Een serie van 4 workshops op 4 dagen, waarin elke dag een compleet diner wordt samengesteld:

De kooktechnieken die gebruikt worden zijn basistechnieken die aan de fijne franse keuken en mediterrane keuken ten grondslag liggen. Aan het einde van de workshop wordt alles wat er bereid is gegeten met een goed glas wijn. De recepten met aanvullende tips krijgt u allemaal in een map aangeleverd. De groepsgrootte is minimaal 8 personen en maximaal 10 personen.

De diner's bestaan uit gemiddeld 5 gangen. Koude voorgerechten, soepen, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Hierin worden vis, vlees en gevogelte afgewisseld. Technieken als het maken van fonds, binden met verschillende bindmiddelen zoals roux en eieren. Het maken van risotto. Het braden van groot vlees, in de oven bakken, het op de huid bakken van vis, het maken van desserts zoals een parfait.


Enkele voorbeelden van gerechten zijn:

Antipasta

Viskroketten

Soep van kropsla met gebakken gamba's

Koude doperwtensoep

Lamsrack met Charlottesaus

Notensaus

Panna Cotta

Bavarois


Klik hier voor nog veel meer informatie.